Warm, koud , warm, koud en gelukkig toch weer warm

Sinds gisteren kunnen we kiezen, een aflopende temperatuur of een oplopende temperatuur bij ons in huis.
En koud water of geen water. Gelukkig gebeuren dit soort dingen alleen op 24 december of op vrijdagavond bij ons dus wij zijn gewend zonder verwarming of met hoge reparatiekosten door het leven te gaan.

Het water dat bedoeld is voor het warme water wordt namelijk naar de verwarming gesluisd. Met 22 graden en oplopend vonden wij het warm genoeg en hebben de ketel uitgeschakeld. Tinus heeft nog onder telefonische  begeleiding van een monteur een poging gedaan om de boel te repareren. Maar helaas. Het is waarschijnlijk de sensor.  De 3-wegklep was nog wel tijdelijk te repareren geweest. Maar die is 24 december 2008 vervangen dus die was het gelukkig niet. Hoewel een 3-wegklep goedkoper klinkt dan een nieuwe sensor. Maar dit weekend is het even bikkelen. (Sorry, dat ik stink!) Maar maandag na 4 uur komt de monteur. Dus ik zie de toekomst zonnig en fris gewassen tegemoet.

Print Friendly, PDF & Email

1 gedachte over “Warm, koud , warm, koud en gelukkig toch weer warm”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *