Babyboom


Ik ben trendsetter geweest. Het is gewoon niet te geloven.
Vorig jaar was ik rond deze tijd ongeveer op mijn zwaartepunt met zwanger zijn. Jahaa, Casper bijna 1 jaar!!!

En op dit moment heb ik niet 1 vriendin, niet 2 vriendinnen, niet 3 vriendinnen, niet 4 vriendinnen, niet 5 vriendinnen die zwanger zijn, maar 6 stuks maar liefst. En allemaal in de maanden februari, maart en april uitgerekend. Ik krijg gelijk zin om weer mee te doen. Maar eerst ons gewone leven maar even op orde krijgen.

P.S. in het bovenstaande stukje heb ik een vriend en een goede kennis ook even omschreven als vriendin dat schreef wat makkelijker

Edit 20.10.2005: 8 zwangeren ondertussen, gaat snel zo….

3 thoughts on “Babyboom

  1. Volgens mij kwamen er gisteren een aantal sokken binnen maatje baby. Heb het vermoeden dat je sinds de geboorte van Casper al sponsert….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *