Keuken VII

Guns N’ Roses – Don’t Cry (Original)

Terwijl Tinus boodschappen doet bij een bouwwinkel. “Als ze hier nou ook nog mensen lieten werken die er verstand van hebben, maar nee!” en “Waarom moet iedereen altijd dezelfde producten hebben. Is het nou zo moeilijk om die steenwol op tijd aan te vullen!” Ja, ik had hem net aan de telefoon. 🙂 Doe ik een poging weer even bij te houden hoever we zijn met de keuken.

Het klussen gaat langzaam maar verstandig. Normaal gaan we langzaam en zonder na te denken dus het is een hele ervaring op zich. De kinderen gedragen zich geweldig. Als mama om 21.00 uur besluit nog even snel de afkortzaag te gebruiken slapen ze hier dwars doorheen.

Het skelet voor de achterwand staat. Het vloertje ligt er op 1 stukje na in. En we zijn begonnen met het elektra. Ook kwamen we erachter doordat we ergens 5 cm speling nodig hadden de aanvoer van het water voor de vaatwasser (Yippie ik krijg een vaatwassertje!!) nu precies 3 cm naast de plek zit waar hij moet komen. Dusssssss de planning voor dit weekend.

  • vloerplaat halen. Alleen als het droog is, de plaat moet op het autodak.
  • water verleggen
  • naar de nodige zwemlessen met de kinderen
  • de buizen voor het stroomnet en de verschillende groepen leggen en vastzetten
  • Stroomdraden trekken
  • Als er tijd over is (haha) isolatie halen bij een andere bouwwinkel en dit plaatsen

Afgelopen maandag zijn we naar een welbekende Zweedse winkel geweest om daar te kijken of onze ideeën uitvoerbaar zijn. En we hebben inderdaad iets gevonden dat we wel mooi vonden. We zullen een kast nogal moeten verbouwen maar dan wordt deze ook naar wens. En ach, ik krijg Tinus toch niet zover dat ik een acrylaat of stenen werkblad mag. Dan maar iets anders. Laminaat met een rvs randje. En hoogglans donkergrijze kastjes. Je zou bijna denken dat het onze favoriete kleur is met onze grijze muren. De achterwand waren we voor een deel over uit maar nog niet 100 procent. Een vriend liet gisteravond weten dat hij iets had gezien in een boek en misschien was dat wel iets. Ik ben benieuwd en sta nog voor van alles open.

 

 

One thought on “Keuken VII

  1. Wat zal het allemaal mooi worden. Voor mij zijn jullie het kluspaar van het jaar.
    Kunnen jullie de planning nog aanhouden? Vloerplaat veilig overgekomen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *