Keuken IX

Zo even een korte update:

De waterleidingen zijn gelegd. Iets verplaatst en weer vastgezet. Het hele stroomnet is verwijderd voor de keuken. Opnieuw getrokken en werkt weer. De stel latten zijn geplaatst voor de scheve muur. Het plafond is voorzien van isolatie. Net zoals de muur naar de buurmannen. Die wand heeft ook de houten platen gekregen en gipsplaten.

En gisteravond hebben we nog wat gipsplaten geplaatst om een bananenmuur recht te maken.

Maar plaatjes zeggen meer dan woorden dus hierbij speciaal voor mijn moeder de foto’s:

We begonnen met een grotendeels gestripte keuken. Zelfs een stuk van de vloer moest eruit.  Dat was nodig omdat we een deel van de afvoer aan moesten passen aan onze wensen. (Hoera, eindelijk een vaatwasser!!!)

Natuurlijk moesten we een klein stukje de stroomdraden volgen en even kijken hoe dat precies liep. Dus een stukje plafond moest verdwijnen. En nog een stukje en nog een stukje en ……. dag plafond.

Oké, zo’n keukenklus is al een aardige klus op zich en bij ons werd het alleen maar groter en groter. Even een ander plafonnetje eruit om te zien waar die verdraaide stroomkabels (in de verkeerde kleuren ) nu eigenlijk heen gingen.

En laat dat nu een klein maar keihard plafond zijn. Een paar uur lopen hakken en bikken met 27 graden. En dan heb ik het nog niet over vallende muizenlijkjes en spinnen van 8 cm doorsnede. Dat wordt beslist geen hobby.

Maar vol goede moed gingen wij verder. Vrolijk als altijd.

Af en toe even pauze met klusbier. 🙂

 

Latjes plaatsen. Soms een beetje vloeken. 

Isolatie aanbrengen (mooie foto gemaakt Casper!)

 

en uiteindelijk ziet het er dan zo uit:

Alleen nog ‘even’ een plafonnetje plaatsen en de gipsplaten tegen de gangmuur.
Keuken halen en aan onze (afwijkende) wensen aanpassen en voila. Als alles meezit hebben wij over 2 weken een keuken. (en een oppas!) Nou ik ga weer verder.

One thought on “Keuken IX

  1. Lieverds,
    we zijn zo trots op jullie. Zo knap … wat zal het een prachtige keuken worden.
    En een compliment van Will .. “wat ziet het er netjes uit”.

    Klus ze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *