Klaar

Na 10 jaar bloggen was ik er klaar mee.

Vanaf het moment dat de kans bestond dat ik zwanger was tot aan het moment dat nummer 3 ook al bijna een jaar naar school ging. Oftewel 10,5 jaar heb ik het bloggen volgehouden op Kletspraat. Daarbij ben ik ouder geworden. Soms wat wijzer, maar vaak nog net zo naïef als vroeger door het leven wandelend en bloggend.Ik ben nog uit de tijd dat je het gewoon loggen kon noemen. Februari 2004 ben ik begonnen en september 2014 was het genoeg.

Toen was mijn digitale ruimte op. Om te beginnen ben ik gaan opschonen. Toen dit klaar was en ik nog steeds maar 23 Mb ruimte over had heb ik het grover aangepakt. Alles omgezet naar een Word bestand en dit zo veilig als ik maar kan weggezet voor het nageslacht.

Daarna bedacht dat ik er eigenlijk wel klaar mee was met dat bloggen. Het ging alleen nog maar over kommer en kwel. Af en toe iets leuks en veel over kinderen. Pffff, saai

Maar omdat ik altijd al het probleem heb gehad dat ik dingen niet kan loslaten. (Ja, ik ken mijzelf) Toch maar even de mogelijkheid open gelaten om verder te bloggen. Dus een nieuw uiterlijk voor Kletspraat. Maagdelijk witte blaadjes en nu maar hopen dat er ooit nog weer enige inspiratie komt…….

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *