5.55 de ochtend van het paasontbijt

Geloof me.
Volgende keer denk ik na voordat ik verse broodjes bak voor school!

wpid-p_20150402_060050.jpg

 

(Edit 15.30)

Maar ze waren uiteindelijk heeeerlijk!!!!
Ga het vaker doen denk ik.

IMG-20150402-WA0000

Print Friendly, PDF & Email

2 gedachtes over “5.55 de ochtend van het paasontbijt”

    1. Nee hoor, een perfect deegje dat de hele nacht koel heeft gestaan. Vanochtend klaar was om af te maken en door mijn vage instructies uiteindelijk perfect afgebakken door Martijn. Alleen ik moest vandaag om 7.00 naar mijn werk. En als je deeg dan nog de 2de rijs nodig heeft. Moet je vroeg opstaan. vandaar dat ik er nog eens over nadenk voordat ik weer witte broodjes beloof.
      Maar ze waren heerlijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *