Dubbel goed doel

Wat is er nu beter voor je gevoel, dan meedoen aan een dubbel goed doel?

Een deel van het schooljaar van mijn kinderen bestaat dit keer uit informatie krijgen en leren over miles for muscles. Een goed doel dat onderzoek doet naar de spierziekte SMA. Dat is deel 1 van het goede doel waar de basisschool van mijn kinderen op dit moment actief voor is. En met de basisschool bedoel ik eigenlijk mijn kinderen.
Deel 2 van het goede doel vind ik ook heel belangrijk. De noodbarakken op het schoolplein worden deze zomervakantie afgebroken en de bovenbouw gaat verhuizen naar een dependance. Een dependance met een heel saai schoolplein. En hiervoor proberen ze ook geld in te zamelen. Voor wat meer gezelligheid op het plein. De kinderen hebben feestelijke tekeningen gemaakt en de school heeft deze laten drukken. Nu mogen de kinderen hun familie, vrienden, buren, vage kennissen, eigenlijk iedereen, zo gek zien te krijgen dat ze hun kaarten kopen. En setje van 5 kaarten voor 5 euro. Koopje toch? Wij als trotse ouders hebben het eerste setje van alle drie al bemachtigd. Nondeju, 15 euro lichter.
Maar nog 12 setjes te gaan. Wie maakt mijn kinderen blij?

image

image

image

Print Friendly, PDF & Email

Een gedachte over “Dubbel goed doel”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *