Geestelijke voorbereiding


Nu we een aantal weken in de herrie van de bouwvakkers zitten.

En dan heb ik het over de herrie van het afbikken van het stucwerk, sleuven frezen en tegels verwijderen, plafonds laten verdwijnen, etc. En als bonus het ongewild mee kunnen genieten van, op dit moment, de cd van André Hazes. Wij kunnen elkaar regelmatig echt niet meer verstaan.

En dat gruis dat naar beneden komt vallen, dat gruis ligt echt overal.
Om mij geestelijk voor te bereiden op de toekomst ga ik de verhuurder maar eens bellen. Dan weet ik waar ik aan toe ben. Ben ik aankomende vakantieweek thuis of druk met het bezoeken van musea, de dierentuin, theeleuten buitenshuis. Kostbaar hoor zo’n verbouwing bij de buren!
Print Friendly, PDF & Email

Eén reactie op “Geestelijke voorbereiding”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.