Dag 1 | 40 dagen bloggen

Mij leek het leuk om hier weer eens actief te worden. Ik schaam mij bijna als ik zie wat ik de laatste paar keer heb gepubliceerd.

Casper is nu 14 en dat betekend dat ik nu 15 jaar blog. Minus de maanden dat ik het bijna niet deed. Dus een volle 10 jaar zal het wel zijn. Zonde dat ik al mijn hersenspinsel zo heb laten verstoffen.
Maar nu liep ik ergens op internet een uitdaging tegen het lijf. 40 dagen bloggen. Dat leidt mij mooi af van de 40 dagen geen alcohol. Gelukkig is er bij de inschrijving een lijst met ideeën verstrekt. Mocht ik het even niet meer weten kan ik daar ideeën op doen.
Samen met vele anderen ga ik dus elke dag de komende weken een stukje plaatsen. Dus net mijn blog even afgestoft. Thema bijgewerkt. En de nieuwe features van de site ontdekt. Ik ben er klaar voor.
En mocht ik jammerlijk falen en wil je wel wat te lezen hebben? Dan is hier de lijst met andere deelnemers.

One thought on “Dag 1 | 40 dagen bloggen

  1. Wat een leuk idee … ik krijg niet veel uit mijn vingers de laatste tijd en ga de challenge maar met mijzelf aan. Een beetje dwang er achter wil nog wel eens helpen.
    Ook een mooie begindatum … 6 maart de start van “Ik pas”. Iets waar ik ook helemaal achter sta … 30 dagen januari is mij goed bevallen.
    Jij veel succes en bedankt voor jouw inspirerende blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *