Dag 13 | Even wat anders

Eigenlijk zou ik vanavond weer flink aan het sporten gaan. In plaats daarvan ging ik eens lekker naar de film. Alweer. En ik heb gelijk een nieuwe date gescoord voor eind april. Gezellig.

En nu zit ik met Tinus nog even na te genieten. Hij van het feit dat ik er niet was en nu weer ben. (Klaar met de rust) en ik blij dat ik weer wat oude vrienden heb gezien. Samen genieten we nog even van een glaasje. Hij whisky en ik water. We kijken nog even rustig naar een natuurfilm waar de woorden inferno en atoombom vallen. Het gaat over bosbranden. Heftig. Ik moet dan altijd terugdenken aan Steve Irwin, tijdens een van zijn programma’s bezocht hij een gebied dat getroffen was door een bosbrand. De pijn stond in zijn ogen.Telkens als hij een dier vond, gewond door het vuur. En dan leer net dat de natuur het zo bedoelt. De grond wordt weer vruchtbaar en alles kan weer groeien. Er zijn zelfs bomen die hun zaden pas loslaten als ze verbrand zijn. De natuur is kei- en keihard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *