Dag 28 | Ditjes en datjes

Vandaag duidelijk een gebrek aan inspiratie om te schrijven. Eigenlijk had ik gehoopt een eerste stukje te schrijven over ‘Verzet’ maar helaas zijn de repetities voor de niet sprekende rollen nog even uitgesteld. Dus zit ik vanavond thuis.

Daar is gelukkig nog genoeg te doen. Zo heb ik net een lekkere whisky uitgezocht. Tenminste de omschrijving klonk goed. Overmorgen komt hij binnen maar, helaas, zit ik nog in mijn alcoholvrije periode. Niet dat ik van plan ben het ineens op een enorme alcoholtoename te zetten zodra die periode voorbij is. Tinus zal het wel gezellig vinden. Zijn vrouw elke avond aan de thee. Ook om 23:30 uur is voor hem teveel van het goede. En ik merk dat mijn ondertanden wel heel erg bruin kleuren. Dus toch maar op zoek naar andere alcoholloze drankjes.

Voor nu is het bedtijd. Vanavond eens lekker met op kindertijd naar bed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *