Dag 30 | Uitdaging

Een jaar of 3 geleden moesten er wat gordijnen gerepareerd worden. Om mij goed voor te bereiden had ik een simpele naaimachine gekocht. De gordijnen zijn gefixt. De naaimachine stond weer te verstoffen. (leuke woordspeling)

Tot ik een nieuwe telefoon kocht. En daar hoort in mijn geval een leuk hoesje bij. Maar laat ik nou helemaal niets kunnen vinden. Dus na een tijdje zoeken vond ik een leuke van vilt. Dus mijn creatieve geest eens los gelaten en een leuk hoesje gefabriceerd. Een nadeel van vilt is dat het vervilt. Na een paar maanden gebruik schaam ik me af en toe als ik hem tijdens een overleg op tafel leg. Dus weer op zoek. Dit keer vond ik een patroon voor een gevoerd hoesje.
Na het bij elkaar rapen van wat oude kledingstukken, keurig de stukjes stof geknipt. Ook dat is nog lastiger dan het lijkt. Tenminste voor een beginner zoals ik. Na wat ploeteren, zweet en tranen. Oké, die laatste twee vielen wel mee. Maar wat een gedoe dat: draai de juiste kant naar voren. Houd de achterkant met de goede kant naar voren en bevestig stof 2 met de juiste kant op de stof van de achterkant stof 1.
Toch verrassend leuk wat je van een oude pyjama en een kapotte spijkerbroek kan maken. En het past perfect! Binnenkort mijn eigen ideetjes eens op het patroon los laten.

One thought on “Dag 30 | Uitdaging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *