Tuin


Onze tuin ging van ouderwets, waar 10 jaar niets aan was gedaan, naar een nieuwe start met plukbakken waar bijen, hommel, vlinders en kinderen gek op waren. Vooral de komkommers waren een groot succes.
Vlak daarna kregen wij problemen met de riolering. Dat was het einde van de bakken. Vervolgens hadden wij een stuk beplant met wilde bloemen. Helaas waren de mannen die glasvezel aan kwamen leggen door onze tuin, daar goed in, maar subtiel waren ze niet
Het resultaat was een vertrapte tuin.

Dit jaar hadden we grootse plannen met de voortuin. De bulten zand en het gras waar we maar niet vanaf leken te komen, daar zouden we dit jaar korte metten mee maken. En het is aardig gelukt. De voedseldroger heb ik opgehaald bij mijn moeder en de eerste kruiden voor een kruidenmixje liggen klaar. Nog een paar uurtjes geduld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *