×

Vorige week vrijdag ben ik voor de eerste controle bij de verloskundige geweest en daar hebben ze wat buisjes bloed afgenomen. Nu kreeg Tinus vandaag een telefoontje (ik was niet thuis) dat er antistoffen in mijn bloed zijn aangetroffen en ze willen graag nog wat bloed afnemen om erachter te komen welke soort het is.
Ik heb dus geen idee waar ze het over hebben. En Tinus was nogal overdonderd dus die heeft verder ook niets gevraagd. Ik kan morgen tussen half 9 en half 1 een afspraak maken voor een nieuwe bloedafname.
Dus wat doe ik ondertussen ik kijk op internet wat antistoffen in je bloed te betekenen kunnen hebben in je zwangerschap.
Natuurlijk kom je foute berichten en positieve berichten tegen maar toch blijven de slechte dingen in mijn hoofd hangen. Het zou toch fijn zijn als ik vandaag al de test had kunnen doen en morgen de uitslag kreeg. En als internet gewoon een weekje plat lag. 😉

Edit: Vandaag gebeld voor een afspraak. Ik moet om 12.00 uur langskomen. ondertussen iets meer erover gelezen. Het hoeft helemaal niets te betekenen, maar het kan ook zijn dat mijn lichaam het bloed en de placenta van de kleine afbreekt. En alles mogelijkheden er tussenin. Dat ligt er weer aan hoe sterk de antistoffen aanwezig zijn. Dus om 12 uur weer bloed prikken. En dan wachten op de uitslag. Dus deze week ben ik even niet te genieten denk ik…

Print Friendly, PDF & Email

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Auteur

lexi@springkikker.nl

Gerelateerde artikelen

In

De paden op…..

Zondagochtend wandelingetje met moeders.

Lees alles voor

Met moeders aan de wandel

Gezellig met moeders een rondje gemaakt hier in de buurt. Gelukkig had het gevroren, was de modder niet zo blubberig.

Lees alles voor
In

Cijfertjes

Het is weer administratie januari. Ongelooflijk dat ik hier altijd zo blij van wordt. Knettergek werd ik vroeger altijd van hoofdrekenen, ondanks...

Lees alles voor
In

De Bastei

En nog snel voordat de vakantie om was, er een actieve dag tussen gestopt voor mij en de kinderen. Tinus was helaas...

Lees alles voor

Zandsculpturen

Af en toe doen wij ook wel eens wat leuke dingen als gezin. In de meivakantie had Tinus ook nog een paar...

Lees alles voor
In

Lak eraan

Enkele weken terug zag ik een leuke aanbieding. En ik ben gek op aanbiedingen dus wat doe ik… Ik ga er op...

Lees alles voor