Decolleteek of teekolletee

Pasen is weer achter de rug. Daarover misschien ooit meer. Maar o.a. een lekkere wandeling in het bos gemaakt. Gisteren bleek dat ik een souvenir had meegenomen. Ik weet alleen nog niet hoe ik het moet noemen. Wat klinkt beter:

Decolleteek of teekolletee

Stel je daarbij een klein zwart speldenkopje voor, dat in je huid verdwijnt en griezelige kleine pootjes die ik met mijn sterkte amper kon zien. Maar zodra ik hem ontdekt had, duidelijk kon voelen kriebelen op mijn huid. Gelijk jeuk over mijn hele lijf. Met een ferme draai heeft Tinus mij onteekt(, ontteekt?). Hoe dan ook. Gelijk iedereen hier in huis gecheckt. En we zijn weer teekvrij. Oh ja, ik dacht laat ik nog een leuk plaatje erbij uitzoeken. Nou ik heb gelijk weer jeuk. Laat dat plaatje maar zitten….

Print Friendly, PDF & Email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *