Dag 2 | Peinzen

En terwijl ik me op de bak nestel met een laptop om eens een flinke blog uit mijn vingers te rammelen., roept manlief dat hij per ongeluk een berichtje heeft verwijderd uit het marktplaats overzicht.

Hij had het geopend voor de adresgegevens en nu is het weg. Na veel speurwerk komen we erachter dat we er niet meer zomaar achter zullen komen wie onze boeken heeft gekocht, totdat manlief een briljante ingeving heeft. Of we niet via haar betalingsgegevens meer gegevens kunnen achterhalen. Niet voor 100% maar in ieder geval een achternaam en die kom je niet vaak tegen. Dus op Sociale media eens los gegaan en iedereen met deze naam een berichtje gestuurd. Dat klinkt als veel werk. Maar we hebben maar 1 persoon gevonden. Dus dat was 1 berichtje šŸ™‚ Nu hopen dat ze reageert.


Edit: Het pakket kan vandaag op de post!

One thought on “Dag 2 | Peinzen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *