Dag 4 | Wiiiiiiiiiii

In mijn huidige poging om een gezonder en fitter leven te leiden en de kinderen hierin mee te nemen, heb ik gisteren met hulp van Taximam een Wii opgehaald. Waarvoor dank!

Ja, zet ze dan nog meer achter de computer. Maar eerlijk is eerlijk. Ze hebben vandaag bewogen als nooit tevoren hier in huis. Tennis, bowlen, fitness. En we hebben er lol in. Manlief wat minder. Die heeft zich net ziek gemeld. Afgelopen donderdag ging hij met het plastic vuilnis buiten zetten door zijn rug. Zo’n zak weegt ongeveer een kilo. Maar helaas heeft hij een geschiedenis met een hernia. En deze pijn voelt net zo. En trekt ook weer door naar zijn kuit… šŸ™

Het niet drinken gaat nog erg goed. Gisteravond gezellig met de buurtjes geborreld. En het was even wennen ik met een glaasje zonder alcohol. Maar op een gegeven moment maakt het niet meer uit. Gezelligheid is gezelligheid. En het wordt tijd dat ik drank niet meer als een gewoonte zie.

One thought on “Dag 4 | Wiiiiiiiiiii

  1. Graag gedaan … en zeker mijn rijvaardigheid weer wat opgeschroefd.
    Fijn dat de kinderen zo’n lol er mee hebben.
    Nu maar hopen dat het met Martijn snel de goeie kant opgaat.

    Nog maar 36 blogs te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *