×

Af en toe doen wij ook wel eens wat leuke dingen als gezin. In de meivakantie had Tinus ook nog een paar dagen vrij en zijn we onder andere naar Garderen gegaan. Zandsculpturen kijken. Dit keer met het thema ‘Reis rond de wereld’. Ontzettend mooi gemaakt.

Onze kinderen waren net als wij onder de indruk. De sculpturen worden van zand gemaakt, met een dun laagje vernis eroverheen om het een beetje te beschermen. Het beschermen is ook echt nodig. Soms ziet het er gewoon te echt uit in de ogen van kleine kinderen. Zoals een van de foto’s laat zien. Maar omdat plaatjes soms nou eenmaal meer dan woorden zeggen:

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Auteur

lexi@springkikker.nl

Gerelateerde artikelen

In

De paden op…..

Zondagochtend wandelingetje met moeders.

Lees alles voor

Met moeders aan de wandel

Gezellig met moeders een rondje gemaakt hier in de buurt. Gelukkig had het gevroren, was de modder niet zo blubberig.

Lees alles voor
In

Cijfertjes

Het is weer administratie januari. Ongelooflijk dat ik hier altijd zo blij van wordt. Knettergek werd ik vroeger altijd van hoofdrekenen, ondanks...

Lees alles voor
In

De Bastei

En nog snel voordat de vakantie om was, er een actieve dag tussen gestopt voor mij en de kinderen. Tinus was helaas...

Lees alles voor
In

Lak eraan

Enkele weken terug zag ik een leuke aanbieding. En ik ben gek op aanbiedingen dus wat doe ik… Ik ga er op...

Lees alles voor

Dag 4 | Wiiiiiiiiiii

In mijn huidige poging om een gezonder en fitter leven te leiden en de kinderen hierin mee te nemen, heb ik gisteren...

Lees alles voor