×
In

Mijn “NO-NOKIA” beleid heeft stand gehouden. Vanaf volgende week heb ik een nieuwe telefoon. Speciaal uitgekozen op zijn gebrek aan features. Je kunt er mee bellen en smssen. En het schijnt dat je er hele slechte foto’s mee kunt maken. Ik ben helemaal gelukkig. Hij is makkelijk en duidelijk in het gebruik.
Dat hij design is valt mij amper op. Hij heeft afgeronde hoeken, wat betekent dat ik hem niet met mijn agenda ga verwarren in mijn tas. En als de zon schijnt dan is het scherm nog te lezen. De allereerste telefoon die ik ooit kocht was voor Martijn, hij stond toen in de Bierbengel. Het was een ‘MEGA’-motorola. Ik ga dit keer voor een ‘mini’-motorola

Ook Tinus heeft een nieuwe telefoon aangeschaft. In een review stonds iets opmerkelijks over deze telefoon. Er zit geen camera in!!!!!!! Geweldig dat die nog gemaakt worden. Ik kon ze bij mijn abonnement soort niet vinden. Nu heb ik er een 0,3 megapixel camera bij….

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Auteur

lexi@springkikker.nl

Gerelateerde artikelen

In

Twijfelkont

Tip: Als je echt niet weet wat je moet kiezen,gooi een muntje op. En hoop je stiekem dat het kop wordt dan...

Lees alles voor
In

Blind typen

Soms leer je dingen waar je later erg blij om bent. Bij mij is dat op dit moment blind typen. Nu ben...

Lees alles voor
In

Valentijnsdag 2008

Commercie. Wij doen er niet aan mee. wij lunchen samen omdat wij wat te vieren hebben. We zijn 10 jaar bij elkaar...

Lees alles voor
In

Er is er 1 jarig….

Hoera, hoera. Eingelijk 3. Dushi, Lize en mijn eigen ventje Casper Gefeliciteerd met jullie verjaardagen!!!!

Lees alles voor
In

Liften

Bij ons op kantoor heb je er 2. En ze gaan op en neer van -1 naar 6 en alles ertussen in....

Lees alles voor
In

Log-dip

Ik ben even leeg wat loggen betreft. Er borrelen al een tijdje geen onderwerpen of ideeën in me op. Het is verhuizen...

Lees alles voor