×

Vrijdagochtend, de jongste neemt een van zijn laatste antibiotica-pillen en klaagt over buikpijn. Na kort overleg meldt ik hem voor de eerste 2 uur afwezig op school.

Na ruim een uur check ik even bij de patiënt. Gelukkig minder buikpijn en net voor vertrek maakt hij even een opmerking over keelpijn. Maar die had hij gisteravond in bed ook al. Ehm, in ieder geval thuisblijven en een thuistestje.

De coronastreep verschijnt zo snel dat ik even de kluts kwijt ben over wat de Test en wat de Controle streep is. Een afspraak bij de GGD is dit keer zo gemaakt. 8 uur later hebben we de uitslag binnen en ach, om een lang verhaal kort te maken. Wij zitten de komende 5 dagen thuis. Daarna mogen we een test doen en hopelijk zijn we dan weer vrij. Thomas moet a.s. donderdag 24 uur klachtenvrij zijn. Dan heeft hij vrijdag een verjaardagsfeestje!!

Naast dat ik bezorgd ben om Thomas heb ik ook gelijk weer wat te doen.
Het afzeggen van een etentje met vriendinnen, een balletvoorstelling, rijlessen, de kaakchirurg, de orthodontist, lunch met een vriendin, tandarts, kapper, vrijwilligerswerk en het ergste we kunnen niet aanwezig zijn bij een begrafenis.
Hoe krijgen we het voor elkaar, het is de drukste week voor ons gezin in maanden

Print Friendly, PDF & Email

1 reactie

  1. Bah … wat naar toch. Maar het woord dat ik gebruiken wil is niet netjes. Ik hoop dat woensdag alles in orde is. Dikke knuffels dan maar vanaf hier. Toch fijn vanmorgen met 4 meter afstand in de buitenlucht jou en Tinus even te hebben gesproken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Auteur

lexi@springkikker.nl

Gerelateerde artikelen

Hij heeft weer eens gelijk

Na een daverende ruzie hier in huis ben ik er helemaal klaar mee. Zo woest ben ik zelden geweest. Ik roep dat...

Lees alles voor

Mondkapjesleed

Schep ik net nog een keertje extra knoflooksaus op mijn eten.

Lees alles voor

Regels

Dochterlief staat net verkouden op. De regels van school zeggen, bij klachten die passen bij corona geldt een negatieve thuistest niet. Het...

Lees alles voor

Muziek en zo

Via een blog die ik al jaren volg, begon ik vanochtend met het luisteren van de Top 1000 op radio 5. Mack,...

Lees alles voor

Met moeders aan de wandel

Gezellig met moeders een rondje gemaakt hier in de buurt. Gelukkig had het gevroren, was de modder niet zo blubberig.

Lees alles voor

Toetscombinaties

De kat zit me te pesten, behalve dat ze continue op het toetsenbord gaat liggen kost ze me soms een paar minuten...

Lees alles voor