×
In

Ik maak vaak een rondje, met de hond, door de buurt, in mijn favo-kroeg langs bekende en minder bekende mensen. Maar nu het nog een beetje rustig is op mijn werk maak ik een rondje langs weblogs. Ik ben begonnen bij B.A.R.T. en heb daar één van zijn favorieten aangeklikt. En zo ben ik al langs de meest waanzinnige weblogs gekomen. Er worden reizen en relaties besproken maar ook heel intieme en/of emotionele dingen.
Bij de meeste merk je wel dat een weblog om zichzelf draait. Bij anderen gaat het duidelijk om het uitlokken van een reactie of het ondernemen van actie. Sommigen oefenen serieus voor het schrijversvak. En een enkeling maakt een goede kans als ik mijn inschattingsvermogen een beetje vertrouw.
Maar wat mij vooral opvalt is de kwaliteit van de Nederlandse taal. Die is goed. Bij de meesten kan ik weinig tot geen taalfouten ontdekken.
Dat zal mijn moeder goed doen dat nog niet iedereen is verloederd…….

Print Friendly, PDF & Email

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Auteur

lexi@springkikker.nl

Gerelateerde artikelen

In

Twijfelkont

Tip: Als je echt niet weet wat je moet kiezen,gooi een muntje op. En hoop je stiekem dat het kop wordt dan...

Lees alles voor
In

Blind typen

Soms leer je dingen waar je later erg blij om bent. Bij mij is dat op dit moment blind typen. Nu ben...

Lees alles voor
In

Valentijnsdag 2008

Commercie. Wij doen er niet aan mee. wij lunchen samen omdat wij wat te vieren hebben. We zijn 10 jaar bij elkaar...

Lees alles voor
In

Er is er 1 jarig….

Hoera, hoera. Eingelijk 3. Dushi, Lize en mijn eigen ventje Casper Gefeliciteerd met jullie verjaardagen!!!!

Lees alles voor
In

Liften

Bij ons op kantoor heb je er 2. En ze gaan op en neer van -1 naar 6 en alles ertussen in....

Lees alles voor
In

Log-dip

Ik ben even leeg wat loggen betreft. Er borrelen al een tijdje geen onderwerpen of ideeën in me op. Het is verhuizen...

Lees alles voor