×

 Het schijnt dat als je zwanger bent je heftiger droomt.
Hoewel sommigen zeggen dat je minder diep slaapt dus je dromen beter kunt herinneren. Vannacht heb ik in ieder geval weer heel maf gedroomd. Ik was nog steeds gelukkig getrouwd. Maar woonde wel apart op kamers. Mooie kamer trouwens. Maar dat ik daar in mijn uppie woonde was wel handig. De reden weet ik niet meer maar het was echt wel handig. Op een gegeven moment komt er een andere kamer vrij in het huis waar ik woonde. Een stuk kleiner dan de kamer die ik al had en veel donkerder maar ik helemaal blij. Mijn 3 medebewoners opgetrommeld en Tinus en binnen 3 minuten was ik verhuisd. Ik had ineens een donker eiken ronde eettafel met van een oosters kleedje erover. En mijn ramen konden niet meer open. Vochtplekken in het plafond en in de muren. En zo klein dat ik mijn bed weg had gedaan en alleen nog maar op de bank lag. (Die nog wel eens van locatie wisselde, af en toe in mijn oude kamer en af en toe in mijn nieuwe) Maar blij met die kamer!!! Tinus was er ook niet meer weg te slaan en woonde er ook grotendeels tot we er uit werden gezet omdat ik geen mannenbezoek mocht ontvangen.

Toen ging ongeveer de wekker. (Die klonk als een irritante deurbel) Zijn er nog mensen die graag dromen verklaren? Ik zou zeggen leef je uit.

Print Friendly, PDF & Email

4 reacties

  1. Ik kon me herinneren dat ik ook in een andere kamer moest liggen… en een aardbeien shirt aan moest 😉 wel heel ruim, alleen een bureau en een dartbord… en een matras op de grond. Veel te gevaarlijk om bij jou op de kamer te liggen… een keer is het zelfs voorgekomen dat je eruit donderde (je eigen vertrouwde bed!!!) en mij de schrik van mijn dronkenmansslaap gaf 😉

  2. Nee, zo’n tafel kan ik me ook niet herinneren.
    We hebben wel ooit, toen jij nog klein was, een grote donkerbruine eettafel gehad met oudhollandse stoelen er omheen. Volgens mij had ik daar een groot gehaakt kleed overheen. Was toen in de mode.

  3. Nou dat vroeg ik mij dus ook af. Vooral ook dat die tafel zo’n prominente plaats innam. Die was echt heel belangrijk. Hebben wij ooit zo’n tafel gehad? Of kennen wij mensen die dat hebben? Die tafel blijft maar malen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Auteur

lexi@springkikker.nl

Gerelateerde artikelen

Hommelnesten gezocht

In iedere tuin met bloemen vliegen hommels rond. Je ziet ze vaak van bloem naar bloem vliegen met klompjes stuifmeel aan de...

Lees alles voor

Emmerlijst

Soms kom ik nog wel eens ergens een oud stukje tekst tegen, zoals onderstaand berichtje uit 2011.  Ik heb zowaar wat dingen...

Lees alles voor

Laten we er vanuit gaan dat….

Vandaag zat ik me eens lekker in de financiën te verdiepen. Daar komt nogal wat graafwerk bij kijken, maar ach, eens in...

Lees alles voor

Geklutst

Of misschien niet geklutst, maar toch zeker geschud.

Lees alles voor