Da’s al een poosje


Ik doe net mee aan een enquete. Je kan een ontbijtje winnen. Oh ja, het is een romantisch Valentijn ontbijtje. Maar aangezien romantiek iets is wat gemaakt moet worden bij ons in huis. En niet iets is wat van nature komt. Slaat dat Valentijn natuurlijk nergens op. Hoewel we verkering kregen op Valentijnsdag. Gewoon iets in een café en gezellige mensen. Niets met romantiek en rozenblaadjes en hartjes. Maar de vraag in de betreffende enquête was: “Hoelang zijn jullie bij elkaar?”

Dat heb ik even uitgezocht. Ik wist de datum. Het jaar kwam ik na even puzzelen ook achter. En hoofdrekenen is niet mijn sterkste punt. (Met darten kreeg ik altijd hulp met hoofdrekenen.) Dus ik pak er een site bij. En zie toch eens…..

samen op 26-01-2016

Da’s best wel veul dagen…

Print Friendly, PDF & Email

2 reacties op “Da’s al een poosje”

  1. Uiteraard zal ik wel weer de enige reactie geven … maar ik ben zo trots op jullie. Zoals jullie stormen hebben weten te overwinnen.
    Trots op 2 fantastische mensen. Ik hou van jullie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.