Even bijwerken

De financiën zijn bijgewerkt. Nieuwe baan gevonden en begonnen. De achterkamer is bijna af. Helaas ging Tinus door zijn rug. dus het heeft even wat meer tijd nodig om echt af te geraken. Maar ik heb wat plannen in mijn hoofd.En ik heb het voor elkaar dat de ene Fritz!Box achter de andere hangt. Het is nog even behelpen. Snelheid is nog niet wat het moet zijn maar ik ben toch aardig content met mijzelf. Kicken! Zit hier heerlijk in de achterkamer een stukje te tikken terwijl ik eigenlijk wat aan het huishouden hoor te doen. Morgen hebben wij namelijk schoonmoeder oppas in huis en ik ben er niet. Ik ga er lekker op uit met een aantal oud-collega’s. Een hapje en een drankje. Dus wel zo prettig als ik mijn geblesseerde manlief niet achterlaat in een puinhoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *