Van het een teveel, van het ander te weinig

Laatst kwam de kapster. Anna was duidelijk Anna en weigerde zich te laten knippen. Thomas zat weer heerlijk te draaikonten. Casper bleef muisstil zitten. Hij heeft door dat ze sneller klaar is als hij niet beweegt. Voor de jongens had ik aangegeven doe maar een hoogzomer kort kapsel. Prima, gelukt bij Thomas. Bij Casper schijnt dat moeilijk er te  zijn, maar het zit tenminste vlot.

Toen was het mijn beurt. Ik had het net weer wat langer en het bevalt me wel dat langere haar. Dus ik geef aan: “Lengte behouden. Wel wat uitdunnen vooral bovenop.” Misschien is ze het gewoon niet gewend. Dat ik duidelijk ben bedoel ik. Maar ach, volgens Anna staat het wel leuk. Volgende keer opnieuw proberen om het te laten groeien.

Print Friendly, PDF & Email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *