Dag 17 | Muziek en films

Vanochtend ontving ik een blijdschap appje. De platenspeler doet het. Goed te horen. Bij de versterker zit een onderdeel los. En zodra dat verzakt verdwijnt het geluid. Maar nu dat duidelijk is kunnen we in ieder geval weer gezellig plaatjes draaien.

Voor nu kijken we eerst gezellig een filmpje. Hoewel gezellig. Het eerste eerste film waar ik met een groep heen ging en niemand de film leuk vond maar de zaal heel bedrukt verliet. ‘Saving private Ryan’ Ik heb wel eens leukere films gezien, maar niet vaak films die zo’n indruk maakten. Behalve natuurlijk ‘Forrest Gump’, ‘Death and the maiden’ en als ik er even over nadenk vast nog wel meer.
Ik vind een film echt goed als je om de personages gaat geven. En ze blijven dagen lang nog rondspoken.Gewoon omdat je veel met ze hebt meegemaakt. Of je wordt meegezogen in hun tijd, leven. En bij sommige films kan je ht gevoel weer oproepen door de film muziek nog eens te draaien. Denk aan Resevoir dogs. Guardians of the galaxy, The gladiator. En laten ze filmmuziek nou ook op lp verkopen. šŸ™‚

One thought on “Dag 17 | Muziek en films

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *