Dag 21 | Aanruiken

Het is inderdaad een vreemd woord. Maar wij kregen net een pakket. Tinus had een stel olielampen op de kop getikt bij een winkeltje waar mensen werken met een beperking.

Het duurde even voordat het pakket werd verzonden. Maar dat gaven ze netjes aan. Ook het reageren op e-mail had even nodig. Geen probleem. Net werd er een grote geurige doos bezorgd. De lampenolie kwam door de zijkant en de bodem van de doos naar buiten. Na een half uur luchten hoop ik dat de lucht ooit nog wegtrekt. Je kan het van verre “aanruiken”. Dochter had laatst ook een heerlijke opmerking. Als ik ging stemmen moest ik dat wel doen op een partij die was voor alle “bijgeloven”. šŸ™‚

Bij mij op het werk zijn ze zeer fanatiek met politiek. Dat gen heeft mij helaas overgeslagen. Ik heb nu het idee dat de politiek een ver van mijn bed-show is. Wel besef ik heel duidelijk dat wat de politiek verkondigd in verkiezingstijd een totaal vertekend beeld is. Je kan kijken achter welke ideeƫn je staat en hopen dat de gewenste ideeƫn door de ballotagecommissie van de verschillende kamers heenkomen. Wellicht toch eens de moeite waard om er verder in te duiken.

Een van de dingen die het 40 dagen bloggen mij heeft opgeleverd is dat ik mij weer vermaak met het lezen van de weblogs van anderen. En wie weet vertel ik binnenkort in geuren en kleuren over de repetities van ‘Verzet’. Of mijn knutselwerk voor de musical van groep 8. Het motiveren van collega’s om eens gezellig mee te wandelen in de pauze. Toch nog eens serieus duiken in het starten van een personeelsvereniging. Maar nu ga ik eerst indiaase curry ballen draaien. We eten tegenwoordig gezond en vers. Dus handen wassen en draaien maar!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *