Dag 25 | Quiz

Het grootste probleem dat ik ervaar als ik mee doe aan een quiz, mijn gebrek aan kennis. Of misschien mijn onzekerheid over mijn kennis. Maar ik ben er wel dol op. En kon ik uren zoet zijn met een logikwis of een kruiswoordraadsel.

Vandaag heb ik me tijdens mijn alcoholloze periode aan een pubquiz gewaagd. we waren goed voorbereid met een onderzoeker, wiskunde / Engels docente, verpleegster en ICT-er / managementassistent. De enorme kennis goed verdeeld in 4 fantastische vrouwen. We hadden een zeer gevarieerde quiz en vooral erg veel lol. En dat bracht ons best wel ver. Op het scorebord stonden we onderaan, maar dat kwam vooral omdat wij als laatste waren ingeschreven. Eerst waren we uitgeloot, maar door uitval van een ander team konden we toch nog meedoen.

En met een redelijk succes mag ik wel zeggen. En als nieuwkomers was dit niet slecht! En nee, helaas waren wij niet W.I.L.M.A.

One thought on “Dag 25 | Quiz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *