Dag 27 | Voorspelling

Ik begreep gisteren dat de voorspelling voor deze zomer weer heet en droog is. Ik kan dan maar aan 1 ding denken. ‘Afschuwelijk!’ Voor iemand die het boven de 25 graden niet meer echt lekker vind, was 37 graden geen pretje.

Maar met een beetje geluk hebben wij over een week of 10 nieuwe kozijnen en daarbij ook ramen die open kunnen. Dus als het dan een keertje zou waaien…. Ach, we merken het wel. Wie weet zijn ze net zo goed in het weer voorspellen als ik ben in bridgen of klaverjassen.

Vandaag ben ik begonnen met klussen voor de decorgroep voor de musical van groep 8. Ben heel benieuwd hoe dat gaat. De andere ouders lijken precies te weten waar ze mee bezig zijn. De taakverdeling is al bijna geregeld. En ook een tijdspanne. Ik heb nog amper verwerkt dat ik af en toe eens wat uren in de klas van mijn dochter zal gaan doorbrengen.

Ondertussen starten ook bijna de repetities van ‘Verzet’. Voor mij start het morgenavond om precies te zijn. Nu heb ik alleen nog geen idee waar ik moet zijn, dus die vraag er zo ook maar even uitgooien. Het is ook zo jammer als ik geen idee heb wat ik moet doen. De volgende repetities kan ik pas weer eind mei bijwonen. En het lijkt me net zo leuk om mee te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *