Dag 35 | Tuin

Naast jankfilms kijken, zoals ik net heb gedaan en waarom ik nog zit na te snotteren, heb ik als hobby de tuin. En zoals ik het bij jankfilms niet droog kan houden, heb ik het probleem dat ik mijn tuin niet onkruidvrij kan houden.

Het groen tiert welig. En het leek me wel wat. Niet te warm weer en dan beginnen met de eerste bakken leeg te scheppen. Helaas kwam daar een onverwachte wortelkanaal behandeling tussendoor. Dus de rest van de middag heb ik genoten van een kloppende wang en een goede jankfilm.
Vandaag leek een gepland drukke dag te worden. Eerst werken, dan schilderen voor het decor van de musical van groep 8. En dan die bakken.

Maar dat gaat vandaag niet meer worden. Pijnstiller er in. En dan hup in bed. Kijken of het nog een beetje lukt om te slapen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *