Dag 38 | Misser

Op 11 april kregen we een op 12 april gedateerde brief. Heel voortvarend en met goed nieuws! Anna is toegelaten op het Montessori College. De school waar, toen het nog het ‘Van Lingen College’ was, Peep werkte (opa van vaderskant) en later haar vader als leerling ook op heeft gezeten.

Wel moesten we de inschrijving even bevestigen. Geen probleem. Ik begin met een e-mail, word vervolgens afgeleid. En leg de brief veilig weg zodat ik het later alsnog kan doen. Nu moet ik er even bij zeggen dat dit de dag was van mijn wortelkanaalbehandeling. Ik was verdoofd, zwaar onder invloed van Ibrupofen (Ik slik zelden pijnstillers) en had al een gebrek aan goede nachtrust en daar bovenop liep mijn dag door onder andere het plotseling ingelaste tandartsbezoek anders dan dat ik in mijn hoofd had gepland. En de brief is in het niets verdwenen. Dat veilig wegleggen is bij mij altijd gevaarlijk.

Montessori college voorheen het Van Lingen college

Het kwam er dus op neer dat we afgelopen donderdag een dringend mailtje ontvingen met het verzoek de aanmelding te bevestigen. En zodra ik dat had gedaan ontving ik de uitnodiging voor de informatieavond voor het BYO (Bring Your Own) device verhaal. Serieus? Krijgen we die ellende? Nog een apparaat erbij hier in huis? Kan ze niet gewoon de pc die sinds kort op haar kamer staat meenemen? Die is niet zo groot en dat moet makkelijk kunnen. En bedacht vervolgens dat de pc naar de kamer van Thomas kan. (Met een tijdslot!) En dan heeft Anna een leeg bureau om haar huiswerk etc. te maken. En de maandag na de vakantie steek ik even schuin over vanuit mijn werk naar de nieuwe school van Anna voor de informatie over haar device.
En leuk wat school ervan vindt. Maar Anna roept al dat er natuurlijk wel de Sims 4 op gespeeld moet kunnen worden.

Ik heb maar even gelachen als een boer die kiespijn heeft.

3 thoughts on “Dag 38 | Misser

  1. Jij weet wie je de specificaties moet opgeven voor het BYOD… er is hier vast nog wel wat bij elkaar te sprokkelen Zelf met Sims… maar kleine meisjes worden snel groot op die scholen dus… straks geen tijd meer voor Sims maar uit met de jongens, Korenmarkt, etc.

    1. helaas weet ik maar al te goed welke genen ze heeft. Daar maak ik me af en toe wel eens zorgen om. šŸ˜‰
      Maar ach, ik speel ook nog steeds computerspelletjes.
      En ik weet je te vinden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *