Dag 39 | Gereed

Toen ik begon met de uitdaging 40 dagen bloggen, was ik er eigenlijk nog niet klaar voor. Ik miste nog een SSL-certificaat op mijn weblog. Er kwam nog geen cookie melding. De lay-out was nog helemaal niet zoals ik het wilde.

En ik had er nog totaal geen ideeën over hoe/wat ik wilde gaan schrijven.
Eerlijk is eerlijk, het grootste gedeelte dat ik de afgelopen weken heb geschreven is gewoon prut. Maar vandaag eindigt officieel de serie 40 dagen bloggen. Doordat ik even afwezig ben geweest kom ik maar tot 39 blogjes. Misschien trek ik mij van de sluitingsdatum niets aan en tik ik binnenkort nog een dag 40. Maar zoals de bedenkster schreef. Niets is verplicht. Misschien stop je na 20 blogjes, misschien heb je er na de 40 dagen nog geen genoeg van en (begin) je weer met schrijven.

In mijn geval hoop ik het laatste. Ik heb net mijn SSL certificaat bijgewerkt, zodat de link kletspraat.springkikker.nl nu ook weer werkt. Ik ben bezig met een layout. Die is nog niet perfect maar er moet wat te sleutelen blijven toch? En hoewel ik het ritme van elke dag bloggen zeker niet zal redden heb ik sterke vermoedens dat ik het weer op ga pakken. Ik heb de afgelopen weken zeker lol gehad om weer wat te schrijven. En Tinus zal het fijn vinden dat ik weer een hobby ontwikkel die niet teveel kastruimte inneemt.

Een gedachte over “Dag 39 | Gereed”

  1. Fijn dat je weer bezig bent met schrijven. Je kunt het goed en ik vind het heerlijk om weer eens wat van mijn dochter te kunnen kezen.
    Goed initiatief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *