Lak eraan

Enkele weken terug zag ik een leuke aanbieding. En ik ben gek op aanbiedingen dus wat doe ik…
Ik ga er op in. Vergeet vervolgens de hele aanbieding en heb dus meer geld uitgegeven dan de bedoeling was.

In theorie zou het zo kunnen gaan. Maar ik heb tegenwoordig een systeem met lijstjes die ik bij elkaar houd en een planner waar heel duidelijk deadlines staan. Dus ik kwam deze week een deadline tegen voor een gellak behandeling. Helaas zijn mijn nagels een tikkie broos de afgelopen weken en zien ze er dus totaal niet uit. Flink ingescheurd en duidelijk door het werken in de tuin aangetast. Maar zeg nou zelf. Dat hebben ze hier mooi op gelapt:

Maar toen ik vanochtend de afspraak wilde maken voor volgende week, bleek alles al volgepland te zijn tot de einddatum. Maar ik werd op de reservelijst gezet. En terwijl we een uur later in de bibliotheek boeken inleveren en ik daarbij een nagel scheur gaat de telefoon. Om 14:00 uur is er een uitvaller. Oftewel een plekje. Mijn nagels zijn de moeite van het lakken niet waard. En ik hoef Anna maar kort aan te kijken om te zien dat zij dan wel wil gaan. En dat komt weer fantastisch uit. Als we thuiskomen heeft Tinus net een telefoontje gehad van de kozijnenman. Ze komen om 14:00 uur de kozijnen inmeten. Top, dan weet ik nog voor de zomervakantie of we geld over hebben om een keer een ijsje te halen.

I love it when a plan comes together

John “Hannibal” Smith

One thought on “Lak eraan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *