Wat ben je aan het doen?

Elke keer als ik Facebook bekijk, krijg ik de vraag wat ik aan het doen ben. Eigenlijk is het een absurde vraag.
Ik check Facebook weer eens een keertje. Anders zou ik de vraag niet lezen. Verder drink ik daarbij een kopje thee, eet een bakje yoghurt met blauwe bessen en luister naar muziek. Oh en niet te vergeten dwalen mijn gedachten af. Hoe interessant.

Misschien zou ik een foto kunnen plaatsen van de thee of yoghurt. Of mijn geërgerde gezicht omdat Facebook mij met mijn neus op de feiten drukt dat ik zit te niksen. Ik had mijn tijd beter kunnen gebruiken om met familie/vrienden/kennissen/hele vage kennissen bij te praten.

Maar oké, eerlijk is eerlijk. Er zijn niet veel mensen die om 6.00 uur genieten van een beetje aandacht van mij.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Persoonlijk. Bookmark de permalink.

3 reacties op Wat ben je aan het doen?

  1. Neeltje schreef:

    Wat weer gezellig geschreven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *