Geregeld

Vandaag probeer ik na de “rollercoaster” van de afgelopen weken orde op zaken te stellen.

Alleen zoals gewoonlijk loopt het niet zoals ik wil. Lola gaat op de administratie liggen. De net uitgezochte stapels gooit ze brutaal gewoon om. En mijn deeg wil niet rijzen. Dat wordt geen zelfgemaakt brood bij de soep. Terwijl ik dit intik bedenk ik me dat als ik zo door ga met van alles en nog wat er ook geen soep is bij mijn niet rijzende brooddeeg. Want volgens onze kalender hebben we een oudergesprek om 16.00 uur. Om 15.15 moet ik de kinderen uit school halen. Dat laat niet veel tijd voor boodschappen tussendoor. Dan maar achteraf. Ondertussen is een groot deel van de administratie op orde. De wc gepoetst, de woonkamer leefbaar gemaakt en de bovenverdieping lekker gelucht. Heb ik een weekmenu in mijn hoofd zitten. (Ik weet dat het daar niet hoort) en ben ik bezig met een lijstje voor de komende 2 maanden. De keuken is een puinhoop. Alsof ik een pak bloem heb laten ontploffen. Ik heb er gewoon kwistig mee rondgestrooid zoals ook te zien is aan mijn zwarte shirt. Waarom komen de vlekken toch altijd op de uitstekende delen van je lijf?

Eerst even tijd voor mij graag...

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *