Rijbewijs

Na 30 jaar vond ik het wel eens tijd worden, nu is het in die 30 jaar wel een flinke drempel geworden, maar de eerste hobbel is genomen.

Mijn eerste rijles heb ik achter de rug. Vanwege de vertraging bij de aanvraag van examens door corona kreeg ik ook het advies alvast mijn theorie-examen aan te vragen. Dat bleek niet overbodig te zijn er was pas plaats in december, ik ken mijzelf dus ik begin maar vast met leren.

Het rijden vond ik leuk, doodeng, maar leuk. En met een beetje geluk heb ik volgend jaar in de zomervakantie mijn rijbewijs.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Persoonlijk. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Rijbewijs

  1. Neeltje schreef:

    Ben apetrots op je.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *