Bizar

Eens in de zoveel tijd lees je iets bizars in de krant of op internet. Zo bizar dat het gewoon nog even de moeite waard is om hier te vermelden. Zoals dit bericht en dit bericht bij Casper op school.

Het aangereden jongetje is een vriendje van Casper.  Casper zag zelf de auto aankomen en is godzijdank op tijd weggerend.  Dus even voor de duidelijkheid. Casper is helemaal oké.

Hij heeft alles zien gebeuren en vertelt dan ook in geuren en kleuren wat hij heeft gezien. Gelukkig lijkt hij alleen maar onder de indruk van de bloedlip die zijn vriendje had.  (Dat ‘bloedbeen’ was maar bijzaak vond hij) Zijn vriendje ligt in het ziekenhuis en is geopereerd aan zijn been. Naar omstandigheden maakt hij het goed.

De auto heeft de rode lijn gevolgd.  Op het groene vlak waren op dat moment +/- 60 kleuters aan het spelen. Het is echt een wonder dat er geen doden zijn gevallen.  Ik ben dan ook ontzettend blij met de leraressen die kinderen aan de kant hebben getrokken.

Print Friendly, PDF & Email

2 gedachten over “Bizar”

  1. Vreselijk … hoop dat het met de operatie goed gekomen is met zijn been. Toch even een traantje moeten laten van opluchting dat het Casper niet is. Het staat zelfs in de Telegraaf.
    Vreselijk dat dit kan gebeuren … ben het trouwens wel eens met de reacties op het artikel. Jouw oma was 80 toen ze nog door de keuring voor haar rijbewijs kwam en wij ons afvragen hoe dat mogelijk was.

    1. @Oma Neeltje:
      Gelukkig wel. Hij is ondertussen weer thuis maar heeft nog wel veel pijn. Verder vind ik ondanks dat hij is aangereden hem de grootste geluksvogel van de hele wereld. Zijn ouders wilden wat vuil van jas afkloppen. Dit bleken bandensporen te zijn. Hij heeft zo ontzettend veel geluk gehad dat het alleen zijn knie is. Hoewel Gijs daar zelf anders over denkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *