333 Dingen

Een tijdje terug kreeg ik een boek. Iemand had opgevangen dat ik nogal onregelmatig een weblog bijhoud. Nogal onregelmatig vanwege een gebrek aan tijd. En ook vaak wegens een overdosis van de gedachte ‘waar zal ik dit keer eens over schrijven?’333-dingenEn daar had ze wel wat voor.  Een boek vol zinnen die je aan kunnen zetten tot het schrijven van iets. Zoals: “Beschrijf hoe het is om snotverkouden te zijn” of “Beschrijf de laatste keer dat je eieren hebt gezocht met Pasen” of deze waar ik dus echt niets mee zou kunnen: “Je zit midden in het bos te picknicken als de zombie-apocalyps begint. Vertel wat hierna gebeurt.”

Nou heb ik het boek al een jaar in huis. Maar nog geen poging ondernomen tot het schrijven van een Ding. Misschien dat ik daar de komende tijd maar eens mee moet beginnen.

2 thoughts on “333 Dingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *