×

Een tijdje terug kreeg ik een boek. Iemand had opgevangen dat ik nogal onregelmatig een weblog bijhoud. Nogal onregelmatig vanwege een gebrek aan tijd. En ook vaak wegens een overdosis van de gedachte ‘waar zal ik dit keer eens over schrijven?’333-dingenEn daar had ze wel wat voor.  Een boek vol zinnen die je aan kunnen zetten tot het schrijven van iets. Zoals: “Beschrijf hoe het is om snotverkouden te zijn” of “Beschrijf de laatste keer dat je eieren hebt gezocht met Pasen” of deze waar ik dus echt niets mee zou kunnen: “Je zit midden in het bos te picknicken als de zombie-apocalyps begint. Vertel wat hierna gebeurt.”

Nou heb ik het boek al een jaar in huis. Maar nog geen poging ondernomen tot het schrijven van een Ding. Misschien dat ik daar de komende tijd maar eens mee moet beginnen.

Print Friendly, PDF & Email

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Auteur

lexi@springkikker.nl

Gerelateerde artikelen

Hij heeft weer eens gelijk

Na een daverende ruzie hier in huis ben ik er helemaal klaar mee. Zo woest ben ik zelden geweest. Ik roep dat...

Lees alles voor

Quarantaine

Vrijdagochtend, de jongste neemt een van zijn laatste antibiotica-pillen en klaagt over buikpijn. Na kort overleg meldt ik hem voor de eerste...

Lees alles voor

Mondkapjesleed

Schep ik net nog een keertje extra knoflooksaus op mijn eten.

Lees alles voor

Regels

Dochterlief staat net verkouden op. De regels van school zeggen, bij klachten die passen bij corona geldt een negatieve thuistest niet. Het...

Lees alles voor

Muziek en zo

Via een blog die ik al jaren volg, begon ik vanochtend met het luisteren van de Top 1000 op radio 5. Mack,...

Lees alles voor

Met moeders aan de wandel

Gezellig met moeders een rondje gemaakt hier in de buurt. Gelukkig had het gevroren, was de modder niet zo blubberig.

Lees alles voor